Samenvatting

Behandeling

FAQ

Voor en na foto’s

FAQ

Prijs per behandeling

Gezicht: €275
Hals: €275
Beide: €475

Behandeltijd

10 – 15 minuten

Controle

Na 4 weken

Effectief

6 – 12 maanden

Anti ( pro) – aging behandeling met gebruik van Profhilo

Profhilo is een Anti ( pro) – aging product van Hyaluronzuur. Het geeft niet direct volume maar het verbetert de huid. Zo verbetert de elasticiteit en geeft het versteviging naast hydratatie.

Het wordt vlak onder de huidoppervlakte geïnjecteerd, het verspreidt zichzelf geleidelijk naar het omliggende gebied.

Het heeft een tweede behandeling na vier weken nodig. Hierna merk je dat de huid langzaam maar zeker steviger wordt. Het zet aan tot de aanmaak van collageen en elastine, wat de huid verjongt. Het geeft een natuurlijk resultaat.

Het resultaat houdt 6-12 maanden aan. Naast dit natuurlijke resultaat is er ook het proces dat het de huidveroudering vertraagt.

De behandeling is kortdurend met kleine injecties, niet geheel pijnloos maar over het algemeen prima te doen. Direct na de behandeling zijn er kleine zwellingen zichtbaar die meestal binnen een paar uren verdwenen zijn.
Door de injecties kan het zijn dat er een blauwe plek ontstaat. Deze verdwijnt over het algemeen binnen enkele dagen. Er is weinig kans op bijwerkingen vanwege het natuurlijke product.

Dient er een controle plaats te vinden na een Profhilo behandeling?

Er behoeft geen controle plaats te vinden. Wel is na een eerste behandeling een tweede zelfde behandeling nodig, ongeveer 4 weken later. Daarna is ons advies jaarlijks een behandeling te doen. Mocht je meer effect nastreven, dan wordt door de fabrikant, het eerste behandeljaar 3 behandelingen, in 6 maanden tijd geadviseerd. Dit kan vanzelfsprekend ook. Een en ander hangt ook af van de type huid die iemand heeft. Iemand met een fijnere , slappere huid kan een behandeling extra nodig hebben.

Wat gebeurt er tijdens de Profhilo behandeling

Per gezichtshelft zijn er een 5 tal kleine prikjes, die gevoelig zijn. Er kan wat extra verdoving via de prikjes gegeven worden maar dit hoeft niet. Pijnschaal 3-5. Daarna zal re gekoeld en licht gemasseerd worden. Zo ook voor de hals en decollete worden er een tiental kleine injecties over het gehele te behandelen gebied verdeeld. De duur van de behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten.

Hoe voorkom je veroudering in het gezicht

Antioxidanten in je voeding

Een dieet dat rijk is aan vers fruit, groenten, vitaminen en mineralen geeft uw huid een kant-en-klare voorraad antioxidanten. Antioxidanten helpen de huid zichzelf te herstellen en te onderhouden door schadelijke atomen, de zogenaamde vrije radicalen, op te ruimen.

Vrije radicalen worden gegenereerd door milieu- en levensstijlfactoren zoals roken, stress en vervuilende stoffen en kunnen het DNA van onze huid beschadigen door de hoeveelheid collageen en elastine die in onze huid wordt geproduceerd, te verminderen.

Deze milieu stressoren kunnen onze huid gedurende vele jaren dof, uitgedroogd en verouderd maken. Het stimuleren van bronnen van antioxidanten in onze voeding kan deze schadelijke vrije radicalen opruimen en helpen onze huid te beschermen.

Antioxidanten kunnen ook direct op de huid worden aangebracht, waar ze worden opgenomen en afgegeven waar ze nodig zijn.

Bescherm jezelf tegen de zon

Het dagelijks dragen van een breedspectrum zonnebrandcrème die UVA- en UVB-stralen tegenhoudt, helpt vroegtijdige veroudering te voorkomen, waaronder vroegtijdige fronsrimpels. Overmatige blootstelling aan de zon kan het zelf herstellend vermogen van de huid beschadigen en kan leiden tot vroegtijdige fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken en kan het risico op huidkanker verhogen. Daarnaast onderschat het scherpe licht van de zon niet waardoor je automatisch met je ogen knijpt en er zich rimpels vormen. Denk aan: autorijden zonder zonnebril. Denk aan: naar een computerscherm staren.

Stoppen met roken

Stoppen met roken kan een positief verschil maken voor de algemene gezondheid van de huid. Het is aangetoond dat het roken van sigaretten de bloedstroom naar de huid beïnvloedt, waardoor de toevoer van essentiële voedingsstoffen en zuurstof wordt verstoord. Roken kan ook de DNA-structuur van de huid beschadigen, waardoor het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen wordt aangetast.

Veelgestelde vragen over een Anti ( pro) – aging behandeling met gebruik van Profhilo

Sanaetio Kliniek Almelo - Prijslijst

Priscilla Vos
Uw behandelaar

Big registratienummer: 79048229501
Lid van NVCG als toehoorder categorie A
Cosmetisch arts KNMG

Verschillende behandelaars bieden cosmetische behandelingen aan. Bijvoorbeeld cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Maar niet iedere behandelaar mag zomaar (medisch) cosmetische ingrepen uitvoeren. Zo mogen botox en filler alleen door een bekwame arts worden ingespoten.

Bekijk op deze pagina op de site van de Nederlandse overheid handige informatie omtrent dit onderwerp.

Mag mijn behandelaar de cosmetische ingreep uitvoeren?

 Nee, het is puur een huidverbeteraar, je gezicht verandert er niet door!

Wilt je een afspraak maken voor een Profhilo anti ( pro) – aging behandeling? Bel ons dan op +31 6 2170 5710 of start direct een chat via Whatsapp door op de knop hieronder te klikken.

Maak een afspraak

Sanaetio beveelt Skinceuticals aan

Wil je meer informatie over Skinceuticals of heb je er vragen over?

Neem dan contact op