Samenvatting

Behandeling

FAQ

Voor en na foto’s

FAQ

Prijs per behandeling

€275

Behandeltijd

30 minuten

Controle

Na 2 weken

Effectief

6 – 12 maanden

Wat is een Aliaxin Filler

De filler is een injectable op basis van hyaluronzuur. Dit heb je van nature ook in de huid zitten. Het trekt vocht aan en stimuleert de aanmaak van collageen. Het effect houdt 6- 12 maanden aan en verdwijnt dan geleidelijk. Er zal altijd iets hyaluronzuur achter blijven maar heeft dan geen draagkracht meer. Mocht je de behandeling opnieuw willen dan kan deze herhaald worden.

De vorm en het volume van je lippen is erg bepalend in je gezicht.
Naarmate je ouder wordt verlies je volume en ontstaan er rimpels rond de mond. Als je jonger bent kan het zijn dat je je lippen graag iets voller wil zien. Het is/ was tenslotte een van de schoonheidsidealen: volle lippen. Ook geven vollere lippen een sexy uitstraling.

Je kunt aangeven wat je zou willen en vervolgens kijken we samen wat haalbaar is zonder het natuurlijke beeld uit het oog te verliezen.

De filler behandeling zorgt voor een tijdelijk resultaat en zorgt ervoor dat je weer wat jeugd in je gezicht terugkrijgt. Daar waar eerder volume zat, wordt filler teruggeplaatst. Het verzacht en haalt wat diepte uit de reeds gevormde lijntjes. Omdat de filler afbreekbaar is, is hij goed toepasbaar.

Middels een korte filler behandeling van kleine injecties wordt de filler op de plaats gelegd waar je het volume wil hebben.

Hoe gaat de filler behandeling in zijn werk?

De filler wordt geplaats middels kleine prikjes, zo weinig mogelijk prikjes, Er wordt rekening gehouden met de natuurlijke vorm van de lippen. Deze wordt in stand gehouden. Er volgt meer volume wat minder lijntjes geeft. Er is een grens aan volume effect en hoeveelheid om een zo mooi mogelijk natuurlijk effect te krijgen en te behouden. Echter is dit persoonlijk en smaak afhankelijk. De duur van de behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Doet de filler behandeling pijn?

De lippen staan er om bekend dat dit een zeer gevoelig gebied is, dus ondanks de hulpmiddelen zal deze niet geheel pijnvrij zijn.

Zijn er risico’s aan een filler behandeling verbonden?

Het is ook niet geheel risicovrij. Elke injectie heeft een blauwe plek tot risico. Bij deze ingreep is er een zeer geringe kans dat er in een bloedvaatje wordt geïnjecteerd waardoor deze verstopt raakt. Dit geeft uiteindelijk een mindere doorbloeding en kan zelfs afsterving van een gedeelte van de huid geven. Ook al gebeurt dit zelden, het is goed om hier rekening mee te houden. Het is mogelijk het te behandelen met een filler oplosser of trachten de filler te verwijderen.

Wanneer mag je geen fillers met Hyaluronzuur

Als er een auto-immuunziekte of overgevoeligheid voor hyaluronzuur is. Of als je gevoelig bent voor littekenvorming, of huidontstekingen. Het wordt bij zwangerschap en borstvoeding en bloedverdunners afgeraden.

Wanneer vindt er controle plaats na de behandeling?

Controle vindt 2 weken na behandeling plaats. Pijnschaal zit tussen 5-8 in. Lippen staan er om bekend dat deze zeer gevoelig zijn. Ook met of na verdoving is het niet geheel ongevoelig/ niet geheel verdoofd, want bijvoorbeeld in het midden van de lippen is geen verdoving mogelijk.

Veelgestelde vragen over een filler behandeling

Priscilla Vos - Eigenaar van Sanaetio. Een cosmetische kliniek in Almelo.

Priscilla Vos
Uw behandelaar

Big registratienummer: 79048229501
Lid van NVCG als toehoorder categorie A
Cosmetisch arts KNMG

Verschillende behandelaars bieden cosmetische behandelingen aan. Bijvoorbeeld cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Maar niet iedere behandelaar mag zomaar (medisch) cosmetische ingrepen uitvoeren. Zo mogen botox en filler alleen door een bekwame arts worden ingespoten.

Bekijk op deze pagina op de site van de Nederlandse overheid handige informatie omtrent dit onderwerp.

Mag mijn behandelaar de cosmetische ingreep uitvoeren?

Dit raden wij wel aan. Een eerste consult zorgt ervoor dat je volledig geïnformeerd bent voordat je met de lipfiller behandeling begint. Voor optimale resultaten hechten wij groot belang aan voorlichting en een geïnformeerde cliënt.

De lippen staan er om bekend dat dit een zeer gevoelig gebied is, dus ondanks de hulpmiddelen zal deze niet geheel pijnvrij zijn. Pijnschaal zit tussen 5-8 in. Ook met of na verdoving is het niet geheel ongevoelig/ niet geheel verdoofd, want bijvoorbeeld in het midden van de lippen is geen verdoving mogelijk.

Wilt je een afspraak maken voor een filler behandeling? Bel ons dan op +31 6 2170 5710 of start direct een chat via Whatsapp door op de knop hieronder te klikken.

Maak een afspraak

Sanaetio beveelt Skinceuticals aan

Wil je meer informatie over Skinceuticals of heb je er vragen over?

Neem dan contact op